Tech-Con Romania Tech-Con Czech Republic Tech-Con Serbia Tech-Con Hungary
MAGAZIN

Tech-Con - 20 de ani in Romania23.05.2016


2016 – Tech-Con Industry a implinit 20 de ani de activitate in Romania!

Anii aniversari in activitatea unei companii sunt un moment de bucurie, dar si de bilant al muncii depuse.
Succesul Tech-Con Romania se datoreaza echipei si colaboratorilor companiei, de aceea celebrarea a fost dedicata in primul rand acestora.
Pentru a marca cei 20 de ani de activitate, Tech-Con Romania a organizat in perioada 20 – 22 Mai, in pitoreasca statiune montana Sinaia, o serie de evenimente. Dintre acestea amintim seminariile tematice organizate de fiecare departament si sustinute de reprezentanti ai celor mai importanti furnizori externi din portofoliul companiei – Giorgio Crepaldi – Camozzi Spa, Igor Vacenovsky si Jan Neubert – Eaton Corporation, Ralf Zimmer – Item GmbH , Viktor Matev – Himel, Heung Taek Ha si Eui Soon Park – LS Industrial Systems – impreuna cu – Imre Puha, Cristi Micu, Mirel Cascaval, Mihai Iliescu, Gelu Romosan si Cristian Stanca – unde au fost prezentate cele mai noi inovatii din domeniu si s-au lansat game noi de produse.
La Gala oficiala, la care au fost prezenti peste 150 de invitati, s-au acordat premii, dintre care amintim: premiul pentru clientul cu cea mai dinamica ascensiune, premiul pentru clientul cu cel mai mare potential, premiul pentru cel mai longeviv client si altele. Totodata, a fost organizata si o tombola cu premii surpriza.
Despre secretele reusitei acestei afaceri au avut amabilitatea sa ne spuna cateva cuvinte, in cadrul Galei oficiale, David Yeruham - Presedintele Tech-Con Group: “…Our goal at Tech Con ROMANIA, is to offer our customers always the right product, top services with best knowhow. We strive that the combination of those three elements will give to our customer a perfect solution. This is our goal and we will continue to invest our energy and our money to achieve this goal.”
si Catalin Dosoftei - General Manager Tech-Con Romania “…Considerăm că profesionalismul unei firme consta nu in ultimul rand în nivelul de pregătire profesională și în devotamentul angajaților. Suntem o echipa care si-a asumat eforturi individuale dar si comune pentru a fi unde suntem in acest moment. Vreau sa multumesc tuturor!”.
Noi, echipa Tech-Con, dorim sa multumim colaboratorilor nostri pentru anii de lucru impreuna, pentru sansa de a demonstra ca putem raspunde prompt solicitarilor si totodata pentru bunele raporturi de colaborare bazate pe respect si intelegere!

< Inapoi la listare

Galerie foto