Tech-Con Romania Tech-Con Czech Republic Tech-Con Serbia Tech-Con Poland Tech-Con Hungary
MAGAZIN

Despre noi        

TECHCON Group lider in distributia de echipamente de automatizari industriale este prezent in Europa Centrala si de Est in Cehia, Ungaria, Romania si Serbia.
TECHCON Industry membra a grupului Tech-Con si-a inceput activitatea in Romania ca reprezentant exclusiv al unui grup de firme din elita internationala a automatizarilor industriale in scurt timp devenind un membru marcant al pietei automatizarilor din Romania.
Din cele peste 40 de companii pe care le reprezentam in Romania amintim: Camozzi Spa - Italia, Eaton - USA, Enidine - USA, Igus - Germania, Item Gmbh - Germania, MAC Valves - USA, Fairchild -USA , Manuli - Italia, Nouva Fima - Italia, THK Ltd. -Japonia, Rollon, LS Industrial System- Korea, Himel.
Structurata pe cinci departamente Pneumatic, Hidraulic, Electric, Constructii de masini, Transmisii & Process Control, TECHCON Industry ofera din stoc sau la comanda , aparatura electrica pneumatica, hidraulica cilindri pneumatici si hidraulici, furtunuri de presiune, pompe si motoare hidraulice, fitinguri, profile din aluminiu, amortizoare de soc industriale, suruburi cu bile...
Echipa de specialisti si reteaua de distribuitori, precum si sortimentul bogat de produse oferit, asigura solutii rapide pentru cerintele pietii.

Misiune:

Permanenta dezvoltare a produselor si serviciilor pentru depasirea asteptarilor partenerilor nostri, oferind solutii complete de automatizari.

Valori:

Evolutie continua - sprijinim dezvoltarea pe termen lung.
Abordare riguroasa - cautam si construim in detaliu alternative pentru a va propune solutia care vi se potriveste cel mai bine.
Angajament - credem in asumarea obiectivelor si a responsabilitatii pentru ducerea lor la bun sfarsit.
Accentul pe calitate - ne concentram pe a asigura o inalta calitate tuturor serviciilor noastre.
Dinamism - ne adaptam continuu serviciile nevoilor clientilor nostri.

Istoric

Istoric

TECHCON si-a început activitatea în Romania în cursul lunii septembrie 1996 sub numele METEOR AUTO S.R.L. Departamentul AUTOMATIZARI ca reprezentant exclusiv al unui grup de firme din elita internatională a automatizărilor industriale. În scurt timp am devenit un membru marcant al pietei românesti în domeniul automatizărilor industriale. Daca in primul am reprezentam pe piata romaneasca doar 6 companii, azi numarul acestora depaseste 40.

 

Galerie foto

Familia Tech-Con la aniversarea de 15 aniFront deskMagazieAtelier ItemAtelier ITEM 2Atelier sertizare