Tech-Con Romania Tech-Con Czech Republic Tech-Con Serbia Tech-Con Poland Tech-Con Hungary
MAGAZIN

Despre noi        

TECH•CON Group lider in distributia de echipamente de automatizari industriale este prezent in Europa Centrala si de Est in Cehia, Ungaria, Romania, Polonia si Serbia.
TECH•CON Industry membra a grupului Tech-Con si-a inceput activitatea in Romania ca reprezentant exclusiv al unui grup de firme din elita internationala a automatizarilor industriale in scurt timp devenind un membru marcant al pietei automatizarilor din Romania.
Din cele peste 40 de companii pe care le reprezentam in Romania amintim: Camozzi Spa - Italia, Eaton - USA, Enidine - USA, Igus - Germania, MAC Valves - USA, Fairchild -USA , Manuli - Italia, Nouva Fima - Italia, THK Ltd. -Japonia, Rollon, LS Industrial System- Korea, Himel.
Structurata pe cinci departamente Pneumatic, Hidraulic, Electric, Constructii de masini, Transmisii & Process Control, TECH•CON Industry ofera din stoc sau la comanda , aparatura electrica pneumatica, hidraulica cilindri pneumatici si hidraulici, furtunuri de presiune, pompe si motoare hidraulice, fitinguri, profile din aluminiu, amortizoare de soc industriale, suruburi cu bile...
Echipa de specialisti si reteaua de distribuitori, precum si sortimentul bogat de produse oferit, asigura solutii rapide pentru cerintele pietii.

Misiune:

Permanenta dezvoltare a produselor si serviciilor pentru depasirea asteptarilor partenerilor nostri, oferind solutii complete de automatizari.

Valorile noastre:

Ambasador Tech-Con

 

Partenerii nostri:

Panou Liga Parteneri Iulie 2021

 

 

Galerie foto

Front deskMagazieAtelier ItemAtelier ITEM 2Atelier sertizare